PÁLYÁZAT!!!!

30 milliárd forintra pályázhatnak a vállalkozások a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból. 
 http://nkfih.gov.hu/hivatal/sajtokozlemenyek/2018/61-milliard-forintos 
 
 

Eseménynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Névnap

2018. február 21. szerda
Eleonóra, Norina
A Nap kel 06:44-kor,
nyugszik 17:24-kor.

Holnap
Gerzson, Zétény
napja lesz.

Hírlevél

500 millió forintos támogatást kapott Nagykanizsa

A városközgyűlésének döntése értelmében az Inkubátorház mellett található használaton kívüli volt laktanyaépület teljeskörű felújítására fordítható az összeg.

Az elképzelések szerint az épületben műhelyeket alakítanak majd ki, illetve a vállalkozások által közösen használható műszaki berendezéseket, műszereket is vásárolnak, illetőleg a szükséges infokommunikációs fejlesztéseket is elvégzik.

 

    Nagykanizsa

Vállalkozói Inkubátorok Szövetsége

Elérhetőségeink

Postacím:  8000 Székesfehérvár, Budai út 14.

Elektronikus levélcím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Küldjön üzenetet!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező

Üzleti és nonprofit fejlesztéseket díjaz az Invitech Solutions

Az idén már nyolcadik alkalommal kiírt pályázaton Business, valamint a Nonprofit és civil kategóriákban lehet indulni. Az infokommunikációs megoldásszállító cég szemlélete a pályázatban is visszaköszön, hiszen céljuk, hogy az itthon kitalált ötleteket lehetőség szerint, minél nagyobb arányban sikerüljön itthon megvalósítani.

Business kategóriában olyan innovatív, lehetőség szerint egyedi beruházási-, fejlesztési ötletek vagy projekttervek bemutatását várják, amelyek felhasználása nemcsak a pályázó, hanem mások üzleti sikereihez is hozzájárulhat.

A cégek mellett a különböző intézmények pályázatait is szívesen fogadja a neves szakemberekből álló zsűri, akiknek listáját év végéig hozzák nyilvánosságra. A Business kategóriában mérettől függetlenül bármely hazai vállalkozás vagy intézmény elindulhat.

Nonprofit és civil kategóriában pedig olyan projekteket várnak, amelyek élhetőbbé tehetik környezetünket, legyen szó fenntarthatóságról, oktatásról, egészségügyről, felzárkóztatásról vagy éppen esélyegyenlőségről. Erre a pályázatra értelemszerűen a civil és nonprofit szervezetek nevezéseit várják – szintén mérettől függetlenül. Tovább a teljes cikkre